Vi er i gang med første byggetrinn og salget av nye lagermoduler i Halden!

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
3D bilde av innkjørsel til lagermoduler

Flott plassert i Isebakkeveien 30 i Halden, har vi 13 lagermoduler under oppføring i størrelsene 72m2, 144m2 eller 216m2.

Det nye lagerbygget ligger på selveiet tomt på Sørlifeltet næringsområde. Bygget deles inn i eierseksjoner, og modulene kan tilpasses etter eget bruk med bl.a. hems/mesanin, toalett, dusj osv. Se mer på https://halden.lagermoduler.no/

Lagermodulene er perfekte for privatpersoner hvor vi opplever et stadig økende behov for lagring av båt, bobil eller campingvogn. Hver seksjon har egen parkeringsplass iht. vedtekter for sameiet. For firmaer med lagringsbehov vil det være mulighet for fleksible størrelser, noe som er gunstig for selskaper i vekst.

Kun 3 km. fra krysset ved Svinesundparken langs E6 og 7 km fra Sponvika, ligger lagermodulene i  Sørlifeltet næringsområde. Området er tilpasset enkel tilgang med varebiler og store hengere. 

Mulig tilvalg 

  • Intern vannmåler og sanitærutstyr
  • Kodelås i dør
  • Fjernkontroll til port
  • Ekstra innvendig belysning
  • Epoxy på gulv
  • Mesanin/hems

Avstander

Fra Svinesund: ca. 8 km

Fra Sponvika ca. 7 km

Fra Sarpsborg sentrum: ca. 27 km 

Fra Strömstad sentrum: ca. 27 km

Fra Fredrikstad sentrum: ca. 30 km

Er du interessert i en lagermodul? Sjekk ut alle våre lokasjoner eller meld din interesse i kontaktskjemaet. Her kan du også tipse oss om du vet om en tomt vi kan bygge flere lagermoduler på.