Kontakt oss

For spørsmål vedrørende din lagermoduler, vennligst kontakt salgsansvarlig for ditt område. Generelle spørsmål kan sendes til [email protected].Se også våre ofte stilte spørsmål.

Lagermoduler

For spørsmål vedrørende nettsiden eller tjenester brukt i bestillingsprosesser o.l, samt tips om tomter eller andre generelle forespørsler.

For spørsmål vedrørende din lagermodul, vennligst kontakt ansvarlig for ditt område.

Ofte stilte spørsmål

Hvis man trenger uteplass er det mulig å kjøpe dette?

Ja, det vil være mulig å kjøpe en inngjerdet uteplass til din lagermodul, men siden det ikke vil være så mange slike er det førstemann i køen prinsippet.

Er det parkeringsplass i nærheten av bygget?

Ja, det er beregnet en plass foran hver port.

Kan jeg leie ut min modul?

Ja, dette er nærmere forklart i vedtektene.

Kan jeg utføre snekkerarbeid i min modul?

Du står fritt til å bygge det du måtte ønske så lenge det er innenfor reglene.

Er det sikringsskap i modulen?

Måleren til sikringskapet er i eget rom på enden av bygget, men det vil være et underskap med hurtigsikring i hver modul med 32amp, slik at du kan fordele strøm til varmekabler osv.

Hvordan finansiere lagermodulen?

Lagermodulen er et selveier-objekt, slik at du kan gå til banken og få lån slik som for en selveier-leilighet eller næringsbygg.

Hvordan sørger dere for at lageret mitt er trygt?

Lagermodulene er isolerte og frostfrie. Lagerne er også tilknyttet brannvarslingsanlegg. Øvrige sikkerhetsløsninger kan du selv installere eller kontakte oss for løsninger.

Hva kan jeg bruke lagermodulen til?

Lagermodulene kan brukes til det du måtte ønske. Vi kan bistå med tilpasning av ditt lokale, men du står selv som eier av lokalet og står fritt til å tilpasse det slik du selv ønsker.