Hvorfor skal bedrifter investere i egne lagerlokaler?

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
3D tegning av lagerlokale med hyllesystemer og en løftetruck.

For bedrifter gir det å eie egne lagerlokaler langsiktig stabilitet og kontroll over logistikkapparatet. Selv om rentene er høye og kostnadene stiger for øyeblikket, er det flere fordeler ved å investere nettopp nå. 

Skattefordeler: Eierskap av lagerlokaler kan gi dere muligheten til å dra nytte av gunstige skattefordeler og fradrag som ikke er tilgjengelige ved leie.

Tilpasningsdyktighet: En egen lagerseksjon gir friheten til å tilpasse og optimalisere lagerplassen etter deres spesifikke behov, og potensielt spare penger på driftskostnader. For firmaer med lagringsbehov er det mulighet for fleksible størrelser, noe som er gunstig for selskaper i vekst. 

Verdistigning: Eiendomsverdier har en tendens til å øke over tid. Ved å fjerne leiekostnader og dra nytte av eiendomsverdiøkningen, kan investeringen tjenes inn på få år, samtidig som dere styrker deres økonomiske posisjon på lang sikt. 

Stabilitet: Eierskap gir en følelse av stabilitet, og dere unngår usikkerheten knyttet til leiepriser og potensielle endringer i leieavtaler.

Mulighet for inntekt: Dersom dere har ekstra plass, kan det vurderes å leie ut deler av lagerlokalet til andre selskaper, generere ekstra inntekt og ytterligere redusere egne kostnader.

Se våre lokasjoner her, og meld din interesse i kontaktskjemaet.